среда, 23. фебруар 2011.

Bića kristalne duge

Indigo – Kristalna, Zvezdana deca
Indigo i kristalna deca, poznata su pod nadimkom “Zvezdana deca”. To je stoga što su njihove duše više među zvezdama nego na Zemlji, a kažu i da pre ovog života, nisu bili inkarnirani na Zemlji nikad pre. Dolaze na Zemlju po specijalnom zadatku da pomognu Zemlji i njenim stanovnicima u tranziciji u višu dimenziju.
Indigo deca imaju po rođenju dar vidovitosti i isceljivanja. Takođe imaju sposobnost prelaska u četvrtu i petu dimenziju stanja svesti (dok većina ljudi tek dostiže treću, a retki četvrtu dimenziju), što znači da su indiga prirodno inteligentniji, osetljiviji i vidovitiji, takođe su i vrlo kreativni i često sposobni ući u levu i desnu stranu mozga, što ih čini umetnički nadarenima, ali i tehnološki kompetentnima i pustolovnima.
Kristalna deca, uglavnom su rođena pod zlatnim isijanjem inkarnacije i evolucije. Rođeni su u šestoj dimenziji svesti sa mogućnostima da se brzo otvore i ka višim dimenzijama, sve do najviše, Univerzalne svesti.
Sa tim darovima, Kristalna bića su izuzetno snažna i kreativna, mnogi od njih nose zlatni i ružičasti sjaj, što ih čini majstorima kreativnosti, pogotovo sa zvukom i svetlom, što se očitava u umetničkoj kreativnosti. Oni koji nose indigo – srebrni sjaj, takođe su daroviti i nose u sebi vibracije isceljivanja i negovanja. Oni sa crveno – zlatnim sjajem, nose u sebi vibracije vođa.
Buduća Kristalna deca, biće poznata kao “Bića Kristalne Duge”. To su potpuno razvijena ljudska bića, sa univerzalnom svesti sposobna nositi i odašiljati sve zrake inkarnacija i evolucije. Takva bića već postoje na Zemlji, ali tek se trebaju u potpunosti otvoriti ka svom punom potencijalu.
Uzbuđujuća činjenica u tom evolucijskom razvoju, za ljudski rod je to da su uz Indigo i Kristalna deca ovde da to podele sa svima. Svojim prisustvom oni pomažu drugima da se pomaknu ka novim vibracijama i da se otvore svojim punim potencijalom.
Trenutno su mnogi ljudi, koji su dozvolili delovanje tranzicije na svojem energetskom omotaču (auri), doživeli promenu iz treće dimenzije svesti u indigo, a onda u kristalnu svest, uz asistenciju onih koji nose te vibracije. Ti odrasli su sad sposobni nositi zlatne zrake evolucije u svojoj osmoj čakri i pomažu u stvaranju kreacije Nove Zemlje. To pulsirajuće zlatno svetlo, lepo se može videti u njihovim aurama (od onih koji imaju sposobnost da vide boje aure).

Нема коментара:

Постави коментар